AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
6. september 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra den Nationale Scene

Den Nationale Scene har gleden av å invitere til urpremiere på Drømmebyen av Mikkel Bugge, i regi av Nina Wester og Jon Tombre – lørdag 15. september kl. 18 på Lille Scene.

Den Nationale Scene har fått et bredt utvalg av ungdommer fra en rekke ulike miljøer til å bidra med tekst, film og musikk. Under ledelse av dramatiker Mikkel Bugge og regissørene Nina Wester og Jon Tombre er målet å skape en røff og ustrukturert forestilling som speiler den tiden ungdom lever i.
Drømmebyen handler om unge bergensere som er på desperat leting etter seg selv. Vi blir med inn i en tid i livet deres hvor alt er dramatisk og usikkert, slik det gjerne er for de fleste i den alderen. En uke er man emo (emosjonell), den neste er man kanskje snobb. Dersom noe ikke går som planlagt kjennes det gjerne ut som om hele livet er ødelagt. Alt er satt på spissen og de fleste voksne kan nok kjenne seg igjen i de følesene - vi har alle vært der!
Drømmebyen retter seg mot ungdom, men har noe for alle aldersgrupper, som vi tror alle vil ha glede av.
Forestillingen er utviklet i samarbeid med Dramatikkens hus.

Drømmebyen
Av Mikkel Bugge
Regissører: Nina Wester og Jon Tombre Scenograf: Terese Arildsdotter Riis
Med: Sulekha Ali Omar, Frode Bjorøy, Siri Astrid Kristensen og Haakon Mustafa A. Smestad.

Reservasjon av inntil to billetter må gjøres innen tirsdag 11. september kl. 12, til billettkontoret ved Den Nationale Scene, tlf.: 55 60 70 80 eller på e-post til of@dns.no.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no