AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
10. september 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

SMILEMANN ER TILBAKE – SERIØST!

I den anledningen inviterer vi pressen til pressevisning fredag 7. september kl 11:30 og anmelderinvitasjon til urpremieren 12. september kl. 19:35.

Duoen Christian Eriksen og Vegar Hoel er blitt et varemerke i Stavanger og gjorde Kjellerteatret om til sitt eget humorlaboratorium med SMILEMANN i 2010. Inspirert av tegnefilm,stand-up og Chaplin lekte de den gang med etablerte sjangre.

Hoel og Eriksen jobber under mottoet: «humor er best når det er ferskt», og 12. september er de klar med ny ferskvare i Kjellerteatret med forestillingen SERIØST.

Denne gangen tar Smilemennene Hoel og Eriksen et oppgjør med det seriøse mennesket og slår et slag for den høyre hjernehalvdelen.

Vegar Hoel og Christian Eriksen er også denne gangen gitt frie tøyler i sitt forestillingsbidrag til Rogaland Teater og publikum kan blant annet forvente seg et humoristisk skråblikk på siddisenes dekadente livsstil. De har tar høyde for å presentere et show som, i følge dem selv, er mye morsommere enn åpningen av det nye konserthuset.

Med vennlig hilsen

Pernille Kaldestad
Informasjonssjef
Rogaland Teater
Tlf 92 42 17 92
pernille.kaldestad@rogaland-teater.no.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no