AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
27. september 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Black Box Teater

Happy Gorilla Dance Company

Exit Strategies

Finansdansen er gyngende schizofren og rytmene asymmetriske, fra ekstatisk eufori til bunnløs desperasjon. Tilhengerne av ideen Plutonomien peker på de rike og satser på at produksjonen av luksusvarer skal holde hjulene i gang selv om det knirker hørbart i maskineriet. Det trengs åpenbart smurning. Happy Gorilla Dance Company tar business på alvor og starter fra bunnen - et sted må man jo begynne.

Store konsern (og militærstrateger) har alltid en strategi klar for mulig retrett. Men hva med oss andre som i vår gudløshet trykker profitt og fremgang til våre bryst? Tilliten til fremtiden vakler nervøst i takt med finansdansen og tvilen blir større og større. Likevel, HGDC inntar en tom, nedlagt butikk og iverksetter sin forretningsplan i et forsøk på å overvinne tvilen og tre inn i euforien.

Dagtid lørdag 29 og søndag 30/9 kl. 13-16: Happy Gorilla Power Nap Shop er et selvstendig forretningskonsept som selger søvn og søvnopplevelser til alle som har behov for en kjapp innsoving midt på dagen. Forretningsideen er basert på grundig dokumentasjon omkring viktigheten av effektiv avslapping fra stresset og travelheten som preger hverdagen - 15 minutter på puten kan gjøre underverker!

Kveldstid fredag 28 - søndag 30/9 kl. 19: Forestillingen Exit Strategies.

Medvirkende: Jørgen Knudsen, Kjartan Andersen, Susanne Fjørtoft og Christina Brandt Jensen. Produsent: Sunniva Skorve. Støttet av: Nordisk Kulturkontakt, FFUK, FFLOB, UD og Bergen Kommune.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no