AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
6. desember 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Rogaland Teater

”Pressemat” – fredag 07.12 kl 13:00
- servering av vårprogrammet 2013 på Rogaland Teater

Rogaland Teater kan se tilbake på en høst preget av solide egen produksjoner og samarbeidsproduksjoner med ulike teatermiljø. Høstprogrammet rommet blant annet saftig og nyskapende humor, en rykende fersk historie fra misjonsmiljøet på Vestlandet, en lett forkortet utgave av Shakespeares samlede verker, teatermagi fra 1001 natt, en søt og uimotståelig gavepakke til de aller minst og sist men ikke minst en vann-vittig Teaterkonsert i Stavanger konserthus. Nå gjør vi oss klare for neste sesong og vil på fredag 7. desember kl 13:00 løfte på sløret og presentere hele programmet for våren 2013.

I god julefrokosttradisjon, hvor du kan være du sitte lenge og smake og komponere deg gjennom alt på bordet, presenterer vi i vår en teatermeny med mange forskjellige smaker om hverandre. Vi kan avsløre at våren blant annet vil bringe en episk virvelvind av en historie, en komedie av det bittersøte slaget og at fantasiens vinger kommer til å bre seg over oss!

Vi har gleden av å invitere til «pressemat» på Rogaland Teater hvor de ulike ingrediensene i vårens forestillinger vil bli lansert. Det blir servering av gløgg og julekaker, utdrag fra forestillingene og samtale med regissører, scenografer og andre involverte i dekken til Sonny på Hovedscenen.

Velkommen til «pressemat» og servering av vårprogrammet 2013 ved Rogaland Teater!
Påmelding innen torsdag 6. desember til pernille.kaldestad@rogaland-teater.no eller
tlf 92 42 17 92

Med vennlig hilsen

Pernille Kaldestad
Informasjonssjef

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no