AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
17. januar 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Black Box Teater

Sesongåpning torsdag 24. januar

Vi gleder oss til å åpne dørene for en ny sesong. Først ut er Iver Findlay/Marit Sandsmark (US/NO) med en splitter ny produksjon.

Vi ønsker å gi leserne av vårt nyhetsbrev en ekstra god start på teatersesongen og har derfor noen få fribilletter på lur denne torsdagen. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til billett@blackbox.no innen fredag 18. januar. NB! Begrenset antall fribilletter, så vær rask.

Vi har en spennende vår foran oss, med gode forestillinger som perler på en snor. Sesongens katalog kommer ut om ikke lenge, ta gjerne en kikk på www.blackbox.no for en oppdatering så lenge.

Iver Findlay//Marit Sandsmark (US/NO)
biograph- last year was pretty/shitty

Premiere torsdag 24. januar kl. 19.00. Store scene. Vises også 25. - 27. januar

Iver Findlay er teater- og videokunstner, med bakgrunn fra amerikanske teatergrupper som Collapsable Giraffe, Wooster Group og Radiohole. Marit Sandsmark er en Stavangerbasert koreograf og utøver som sammen med Findlay er initiativtaker til kompaniet Findlay/Sandsmark. Pål Asle Pettersen er musiker med en lang rekke utgivelser bak seg. Han er medansvarlig for Zang:records og lager først og fremst abstrakt, elektronisk musikk. Joe Truman er skuepiller, musiker, Klaus Kinski look-a-like og har spilt i flere Collapsable Giraffe produksjoner.

Av: Findlay/Sandsmark med Pål Asle Pettersen og Joey Truman. I samtale/samarbeid med Young Jean Lee, Ruud van den Akker, Victor Morales og Claudia La Rocco. Co-produksjon: Black Box Teater og BIT Teatergarasjen. Støttet av: Norsk Kulturråd, Stavanger Kommune Kulturbyfond, Fond for Utøvende Kunstnere. Residency support: Tou Scene og Rogaland Teater.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no