AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. mars 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Philip Thorne

INVITASJON til The Predictions - 13th April 2013

Kjære kollega!

Det prisvinnende teaterkompaniet Imploding Fictions (NO/FR/GB) har gjort seg bemerket i Norge med prosjektet Oslo Internasjonale Teater. Internasjonalt har vi produsert fulle forestillinger i en rekke formater helt siden 2007.

Om litt over en måned har vi urpremiere på vårt nye konsept The Predictions her i Oslo, med mål om å gjøre Imploding Fictions til et kjent navn også i norsk sammenheng, med vår idiosynkratiske blanding av teater, performancekunst og svært uforutsigbare forestillinger.

The Predictions er en unik forestilling som kun kan spilles én gang. Performancekunstner Sammy Metcalfe har spådd verdens tilstand lørdag 13. april; med en spådom hver dag i ett helt år. På selve dagen kommer han til Norge for å framføre alle spådommene, live fra scenen på Caféteatret på Grønland. Det blir første gang han møter igjen sine egne spådommer, som han ikke har lest siden han skrev dem...

Dette blir en 'durational performance', der baren er åpen under hele arrangementet og publikum kan komme og gå som de vil. Kom, lytt, se, mingle, ta deg et glass og la deg overraske over Sammy's mangslungne spådommer!

OBS: 60% av billettene er allerede revet bort!

Hvor:
Caféteatret / Nordic Black Theatre, Hollendergata

Når:
Lørdag 13. april 2013
Forestillingen begynner kl. 18.00

Baren er åpen i forkant og under arrangementet, med servering av drikke og enkle retter.

Billetter:
Pris: 170,- / 120,-

Bestilles her:
www.billettportalen.no/teater/13825/the-predictions/

eller kjøpes i døra.

Presse kan kontakte oss for fribilletter.

Skrevet og framført av: Samuel Metcalfe
Dramaturgi og regi: Øystein Ulsberg Brager og Philip Thorne
Konsept: Imploding Fictions

Forestillingen er støttet av FFUK.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no