AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
14. mars 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Hamar Teater

HAMAR TEATER, STRANDGATA 23 / TLF. 97730749 / WWW.HAMARTEATER.NO

Fredag 15. mars klokken 18.00

KARIUS OG BAKTUS

med

Égal Teater

Av historiske grunner tilhører vi som driver Hamar Teater (Turnékompaniet) den grupperingen i Norge som vokste opp med en tro på at Torbjørn Egners litteratur var direkte skadelig for den oppvoksende slekt. Det tror vi ikke lenger. Vi har allikevel vanskelig for å gå over den terskelen det er å spille ham selv. Men det har vært Egner-år, og mange av våre trofaste publikummere, som vi har stor respekt for, elsker Egner. Heldigvis har vi gode kolleger som ikke deler våre traumer, og fredag dukker Égal Teater opp med den moderne klassikeren KARIUS OG BAKTUS – historien om de to tanntrollene som gjorde livet til Jens så surt… hjertelig velkommen!

Billetter a 130,- kjøpes i døra (ledsagerbevis godtas) eller på www.hamarteater.no

Dagen etter (lørdag 16 mars klokken 12.00) holder Musikkens venner barnekonsert med DE TRE SUPERDAMENE i vår salong. Forhåndssalg i rådhuset(altså det nye…)


Fredag 15. mars kl. 20.00

SOL I SKUGGESKOG

Konsert

Trioen Sol i skuggeskog så dagens lys i fjellbygda Oppdal i 2010. To års iherdig jobbing har ført fram til innspillingen av deres første album. De har for øvrig vært a-listet på NRK Hedmark og Oppland, og du kan nok også ha risikert å høre deres siste utgivelse ”Fuglen og treet” på samme kanal.

Folkemusikkinspiret trio med musikk til tekster av Skjåk-dikteren Finn Sandum.

Les mer på www.hamarteater.no

Billetter i døra kr 100,-

og i kveld kl 19.00 har biblioteket gratisforestillingen ERVINGEN (om Ivar Aasen) i anledning språkåret. Velkommen!

Vår trivelig bar og kafé har åpent fra en time før arrangement.

Ønsker du ikke å motta våre nyhetsbrev (umulig!), si fra, og vi sletter deg fra vår eminente mailingliste. Leser du denne meldingen uten å ha fått den selv? si fra, og vi setter deg opp!

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no