AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
21. mars 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra HATS

Lær regi og koreografi

08.03.2013

Kurs med Arvid Ones og Hilde Sol Erdal i Alta 13.-14. april.

Om kurset: Deltakerne vil lære å legge regi og koreografi på et gitt materiale. Deltakerne vil lære hvordan man jobber frem hele prosessen, deriblant tekstbehandling og koreografiske løsninger. Kurset vil starte med en teoretisk innføring og en lettere fysisk ”bli kjent”oppvarming.

Ta med: Det er ønskelig at deltagerne har med en tekst eller scener/ideer som de selv ønsker iscenesatt. Og en sang/musikksnutt som de i felleskap kan sette koreografi til. Det er fint om deltakerne har med musikk som de selv er begeistret for, – gjerne noe lokalt eller aktuelt, noe som svinger. De som ikke har med egne tekster og scener, vil få arbeide med scener fra Pippi Langstrømpe.

Om instruktørene:
Arvid Ones har arbeidet med en rekke profesjonelle revygrupper og var med fra starten for ”Kvinner på Randen” og ”Ylvis”. Han har jobbet som skuespiller siden 1979, men har de seneste åra arbeidet mest som instruktør. Har jobbet med de fleste sjangre, men er nok mest kjent som instruktør for revyer og kabareter.

Hilde Sol Erdal er utdannet danser og arbeider som koreograf og regissør. Har nettopp hatt regi på Pippi Langstrømpe på den Nationale Scene i Bergen. Hilde Sol har vært kunstnerisk med ansvarlig i oppbygging av bl.a. ”Kvinner på Randen” og ”Ylvis”, hvor hun også har hatt koreografi og regiassistanse på samtlige av deres produksjoner.

Kurset er for alle som driver med revy og teater!

Tid: 13.-14. april 2013
Timeplan:
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 10:00-14:00

Sted: Alta (mer info vil komme)

Ta med: Skrivesaker (penn og papir) og matpakke.

Pris:?HATS-medlem kr 650,-
Andre: kr 1500,-
Student/pensjonist kr 850,-
Skoleelev under 20 år kr 250.-

Kursavgiften betales til kontornummer: 4750 0703942 før kurset.

HATS-vert for kurset: Tommy Berg, Altareyen

Påmelding: 1.april 2013. Fyll ut påmeldingskjema under.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no