AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
13. juni 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

NÅR ENDEN ER GOD ER ALLTING GODT

19. april gikk teppet opp for en klassisk tekst, som forunderlig nok aldri tidligere er blitt spilt på et norsk teater: William Shakespeares Når enden er god er allting godt. Dagbladets anmelder Andreas Wiese skrev følgende i sin anmeldelse: « Av og til tar det tid før noe godt kommer til Norge. Men alt er godt som ender godt: Teatret har fått til en vakker, morsom, trist, elegant og intelligent forestilling. Når enden er god er allting godt er simpelthen en fryd av en teateropplevelse».
Som nyhetsbrevabonnent kan du benytte deg av vårt sisteuke tilbud på kr 200,-. Ta kontakt med vår billettluke tlf 51 91 90 90 for å benytte deg av sisteuke tilbudet.
Når enden er god er allting godt spilles til 13. juni.

SNØHVIT - ELLEVILT SOMMERTEATER PÅ HINDAL GÅRD
Det tradisjonsrike sommerteatret i regi av Rogaland Teater og Kulturkompaniet flyttet i vinter fra Natvigs Minde til Hindal Gård, og i går var det premiere på SNØHVIT til stor glede for store og små. Tradisjonen tro har Vegar Hoel og co gjort sine egne underfundige grep på den kjente klassikeren slik at den fremstår noe mer oppdatert enn originalen fra 1812. Ole Nerheim i Rogalands Avis oppfordrer alle i sin anmeldelse om «å komme seg av gårde til årets sommerteater på Hindal Gård. Snøhvit er hysterisk morsom»!

Det er lagt ut ekstraforestillinger frem til og med 30. juni

HERLIG HØST
Sommeren står for døren, men allerede nå gjør Rogaland Teater seg klar for høsten. Hele tre veldig ulike produksjoner er pt i full gang med prøver og vi kan med sikkerhet si at vi går en spennende teaterhøst i møte.
I løpet av høsten serverer vi blant annet en deilig mørk komedie i Teaterhallen, som tar for seg menneskets manglende evne til å lære i tide. Vi gjenåpner Intimscenen i september med et Ibsen drama av edleste merke, hvor vi blir konfrontert med menneskenes evige søken etter lykke og frihet. På Hovedscenen får vi oppleve en lek med norske folkeeventyr basert på Asbjørnsen og Moe i Barne-og ungdomsteatrets tradisjonelle høstoppsetning. Og sist men ikke minst får vi et nytt severdig gjenhør med Teaterkonsert i regi av Cederholm & Brdr. Hellemann & Furio. Til høsten fortsetter de, i samarbeid med Rogaland Teater, festen med en ny teaterkonsert, denne gang basert på Beethovens monsterhits i Teaterkonsert Beethoven.

Bli abonnent og få 30% rabatt på følgende forestillinger: Biedermann og brannstifterne, Fruen fra havet og Teaterkonsert Beethoven.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no