AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. oktober 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Den Nationale Scene

Robin Hoods Hjerte

Historien om den beryktede Robin Hood og hans gjeng av fredløse blir en av høstens store satsinger. Vi kan love en unik og utrolig spennende forestilling som blir regissert av den islandske stjerneregissøren og skuespilleren Gisli Örn Gardarsson og hans kollega Selma Bjørnsdottir.

Gardarsson driver sitt eget teater på Island, og er blitt en stor internasjonal stjerne. Teaterscener over hele verden slåss om å bruke ham. De siste årene har han arbeidet både i USA, Storbritannia og Tyskland.

Denne spektakulære forestillingen om Robin Hood er utviklet i samarbeid med Royal Shakespeare Company i London og har høstet strålende kritikker.

Robin Hood er ingen helt. Han deler ikke sitt bytte med de fattige og er dårlig likt av folket, som i tillegg må betale urimelige skatter til den onde Prins John som planlegger å stjele sin brors krone.

I en periode preget av kaos og frykt, blir det opp til Marion å frimodig beskytte de fattige og overbevise Robin Hood at han må lytte til sitt hjerte hvis de skal redde nasjonen.


DNS gleder seg til å vise Robin Hoods Hjerte for det bergenske publikum på Store Scene høsten 2013.

Passer for barn fra 6 år.

Premiere på Store Scene 5. oktober 2013.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no