AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
14. november 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Den Norske Opera og Ballett

21. november - 24. november

Dynamic2

Dynamic² er et resultat av den legendariske koreografen Deborah Hays Solo Performance Commissioning Project – der dansere fra hele verden lærer samme solokoreografi, for så å bruke 9 måneder på å gjøre den til sin egen. Norske Janne-Camilla Lyster og Gry Bech-Hanssen deltok i prosjektet høsten 2012, og nå er de klare til å gjøre hver sin adapsjon av Hays koreografi.

Dynamic² er en underfundig, fantasifull, humoristisk og poetisk solo, som minner om måten en tankerekke transformeres på; noe tar form, eller er i ferd med å ta form, bare for å avbrytes og bli noe annet. De to soloadapsjonene er selvstendige verk, som til sammen utvider tilskuerens opplevelse av det kunstneriske universet.


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no