AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
9. desember 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra NTO

Franzisca Aarflot nytt medlem i Heddakomiteen

Leder i Norsk sceneinstruktørforening Franzisca Aarflot er valgt inn som nytt medlem i Heddakomiteen. Sammen med de øvrige 6 medlemmene i komiteen skal hun være med på å oppnevne Heddajuryen og vurdere priskategorier og retningslinjer.

Franzisca Aarflot, leder for Norsk sceneinstruktørforening, ble denne uken valgt inn som nytt medlem i Heddakomiteen av NTOs styre. Aarflot tar over for Elisabeth Egseth Hansen, dramaturg ved Trøndelag Teater.

Aarflot er regissør og dramatiker og kunstnerisk leder for Franzisca Aarflot produksjoner. Hun var teatersjef ved Det Åpne Teater fra 1999 til 2008.

Heddakomiteen har det overordnede faglige ansvaret for Heddaprisen, og blant oppgavene er å oppnevne jury, vurdere priskategorier og tildelingskriterier, samt kåre vinner av Æresprisen. Komiteen har også ansvar for utarbeidelse av juryens retningslinjer og for å gjennomgå prisens formål og innretning.

Heddakomiteen består av følgende syv medlemmer:
• Hanne Tømta (leder)
• Hauk Heyerdahl
• Ellen Horn
• Lena Lindgren
• Jon Refsdal Moe
• Kristian Seltun
• Franzisca Aarflot

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no