AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
23. januar 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Agder Teater

Edderkoppkvinnens Kyss
av Manuel Puig

To forfulgte i et totalitært og brutalt regime havner i samme fengselscelle; en transseksuell og en marxist som gløder for revolusjonen. Kompromissløse samvittighetsfanger i en ekstrem situasjon. Et stykke om dyp menneskelighet i en rå virkelighet.

Edderkoppkvinnens kyss handler om kunstens frigjørende kraft. Om identitet, ideologi, vennskap, svik, kjærlighet og personlig ansvar. Det er gripende, provoserende og humoristisk.

Edderkoppkvinnens kyss er basert på en roman fra 1976 av eksilargentineren Manuel Puig. Den prisbelønte filmatiseringen var Brasils offisielle bidrag til festivalen i Cannes i 1985, og William Hurt fikk Oscar for beste mannlige hovedrolle.

Varighet:
2 t, innkl. 30 min. pause
Av Manuel Puig

Oversatt av: George Zeldis og Svein Selvig
Regi: Ingrid Forthun
Koreografi: Thea Bay
Scenografi/kostymedesign: Gjermund Andresen
Lysdesign: Shane Burke
Lyddesign: Per Henning Finstad
Dramaturg: Bodil Kvamme

Med:
Molina: Jørn-Bjørn Fuller-Gee
Valentin: Even Rasmussen.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no