AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. mai 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

BARNEHAGEPREMIERE – HJORTEFOT OG KRISTIANSEN

Blant mange søknader ble tre heldige barnehage plukket ut som vinnere av en gratis teaterforestilling. Konseptet "teaterspirer" er et samarbeid mellom Rogaland Teater og Lyse og har som formål å bringe kultur og opplevelser ut til barn som enda ikke har begynt på skolen.

Nå er det duket for barnehagepremiere i Sande barnehage på Randaberg på forestilling "Hjortefot og Kristiansen" med skuespiller og regissør Roar Kjølv Jenssen. Stykket handler om det å være modig selv om man er litt redd, som for eksempel når første skoledag nærmer seg.
Premiere er mandag kl 10:00 – Sande barnehage, Tungenesveien 122, 4070 Randaberg

Rogaland Teater inngikk tidligere i år et samarbeid med Lyse om å gi bort seks inspirerende teaterforestilling til barnehager i 2014. Konseptet går ut på at teatret kommer dit barna er og ikke omvendt. Foruten Sande barnehage på Randaberg får også Kodlidalen barnehage i Gjesdal og Jærbarnehagen i Time besøk av Hjortefot og Kristiansen.

Velkommen til premiere!

Med vennlig hilsen
Pernille Kaldestad
Informasjonssjef
Dir: 51 91 90 92
Mob: 92 42 17 92
www.rogaland-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no