AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
25. august 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Den Norske Opera og Ballett

Jo Strømgren Kompani: Grensen

Suksessfull danse- og teaterforestilling

En mann og en kvinne deler en arbeidsplass. De har gjensidig respekt for hverandre, men under overflaten utspilles en territorialkamp. Det er en kamp mot følelsesmessig avhengighet – av spillet i seg selv, og av den andre. Med litt fantasi er også en annen tolkning mulig: Kan parets trøblete sameksistens være et bilde på en klassisk grensekonflikt mellom to land? På scenen møter vi Jo Strømgren selv, i fargerikt samspill med Sigrid Edvardsson.

Jo Strømgren Kompani har med danse-/teater-forestillingen Grensen turnert i Russland, Sør-Afrika, Kina, Danmark, Finland og Makedonia – i tillegg til Norge, der den har gjort suksess fra nord til sør: «Sexy, utfordrende og underholdende fra Jo Strømgren», skrev Rana Blad. «En perle av en forestilling», mente Fædrelandsvennen, og ga terningkast seks.

Produsert av Jo Strømgren Kompani og Hålogaland Teater, i samproduksjon med Agder Teater.

Manus, regi, koreografi, scenografi og kostymer: Jo Strømgren
Musikk : Tauno Palo, Viljo Vesterinen, Jean Sibelius, Tamara Lund, Armas Järnefelt, Wayne Shanklin, Maria Tanase og Matti Viljainen
Lysdesign : Stephen Rolfe
Lyddesign : Lars Årdal
Foto : Knut Bry
Medvirkende : Jo Strømgren og Sigrid Edvardsson

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no