AKTUELT/ Arkiv / 2002
(annonse)

Denne side endret
3. januar 2006

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
Artikler
I mediebildet
Arkiv
SØKArkiv 2003
Alle nyhetssaker Teaternett publiserer, tar vi vare på i arkivet. Vi jobber fortløpende  med å systematisere og oppdatere det så det skal bli  enkelt å finne fram. Leter du etter spesielle stikkord, bruk søkefeltet til venstre! Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no


IMAX ut - Stand Up inn
Stand Up Norge rykker inn i den gamle støperibygningen. Allerede fra august, ønsker de å tilby latter i ulike fasonger til byens befolkning. Stand Up Norge ønsker å gjøre dette til byens hovedscene for humor.
Publisert 25. desember 2003
LES MER

Store PENGER til de SMÅ
Kulturrådet har fullført sin andre tildelingsrunde av støtte til den frie scenekunsten i år. Blant mottagerene er Ingun Bjørnsgaard og Kreutzers kompani. Vi har den komplette listen.
Publisert 13. desember 2003
LES MER

GRAVØL for Black Box
på Aker brygge
Etter 18 år (er det mulig...!) på Aker Brygge setter Black Box Teater et definitivt punktum lørdag 31. mai. I den anledning inviteres til feststemt gravøl med gratis entré.
Publisert 27. mai 2003
LES MER

Hele Porsgrunn
EN SCENE

Mer enn 30 000 mennesker tok del i fjorårets teaterfestival i Porsgrunn, som bød på nær 300 opptredener og artister fra 15 land. Den 14. juni er det klart for ei ny heftig teateruke på Grenland.
Publisert 27. april 2003
LES MER

Demo for TRAFO
Teatersenteret på Tøyen ("Trafo") fyller 30 år i 2005, men kan få problemer med å bli så gammelt. Oslo kommune vil selge huset. Onsdag 12. mars blir det demonstrasjon til støtte for den fyldige og vitale 28-åringen.
Publisert 11. mars 2003
LES MER

INSTRUKTØRBYTTE
på Brechtstykke

Kunstnerisk uenighet har ført til instruktørskifte på DNS-oppsetningen av Brechts Baal. Morten Borgersen tar nå over som instruktør etter Eirik Nilssen Brøyn, heter det i en pressemelding fra DNS.

Publisert 10. februar 2003
LES MER


Stor samproduksjon
gir NY PEER GYNT

Eventyret om Peer Gynt fortalt på 6 timer av 50 utøvere på tre svært utradisjonelle scener spredt over hele Grenland. Publikum fraktes fra spillested til spillested med buss og trakteres i Dårekisten Kafe...

Publisert 27. januar 2003
LES MER


Norsk kulturpolitikk:
MYE PENGER, LITE VETT

"Det er en myte at det brukes få offentlige kroner på kultur, men pengene brukes ikke effektivt; under 4% av de lønnede årsverkene innen kultursektoren utføres av kunstnere."

Publisert 8. januar 2003
LES MERArkiv 2002 LES MER
Arkiv 2001 LES MER
Arkiv 2000 LES MER
Arkiv 1999 LES MER